Hudvårdsbehandlingar

Hudvårdskonsultation 30 min kostnadsfri
I denna hudvårdskonsultation då rengör vi och analyserar din hud och berättar för dig om hur du kan sköta den på bästa sätt för att behandla ett problem eller tillstånd i huden. Många av våra kunder kommer för en kostnadsfri hudvårdsanalys innan de bokar in sin ansiktsbehandling, det ger dig mer information om vad vi har att erbjuda.

Ansiktsbehandling Harmoni 60 min - pris: 590:-
I denna ansiktskur börjar vi med rengöring och därefter en hudanalys. Efter hudanalysen väljer vi vilka produkter vi skall arbeta med i ansiktskuren. Vi fortstter med peeling,  en avslappnande massage av ansikte och dekolltage. Därefter får du en mask anpassad efter hudens behov och kuren avslutas med en dagkräm. Brynplockning/vaxing ingår.

 

Ansiktsbehandling Harmoni inkl portömning 75 min - pris:650:-
Rengöring, hudanalys, peeling,portömning, massage av ansikte och dekolletage, mask, Vaxning/plockning ögonbryn och avslutande kräm.

 

Ansiktsbehandling Mini 45 min - pris: 440:-
Rengöring, hudanalys, peeling, mask och avslutande kräm. 
 

Ansiktsbehandling Special 75 min - pris: 695:-
I denna ansiktskur börjar vi med rengöring och därefter en hudanalys. Efter hudanalysen väljer vi vilka produkter vi skall arbeta med i ansiktskuren. Vi fortstter med peeling, en avslappnande massage av ansikte och decoltage. Därefter får du en specialmask anpassad efter hudens behov och kuren avslutas med en dagkräm.

Specialmask kan tex vara en gummimask.


RS2 Ansiktsbehandling 90min - pris:799:-
Pevonia har tagit fram en serie RS2 för Rosacea och den hypersensitive huden men kan även användas till den med eksem.
Tidiga symptom av rosacea är rodnad av huden men även klåda, ytliga blodkärl, torrhet och små utslag kan förekomma. Notera att dessa tecken inte behöver vara rosacea utan är ofta tecken på en hud som är extremt uttorkad oftast på grund av användandet av felaktiga produkter. Rosacea kan inte behandlas och försvinna för alltid men med rätt och kontinuerlig behandling kan man hjälpa huden till dämpad rodnad, motverka torrhet och inflammation samt motverka att rosacea förvärras.


(RS2 Ansiktsbehandlingen består av, rengöring, peeling, serum, special mask av gips, avslutande kräm)

 

Ögonpaket 325:-

Vaxning bryn och färg + fransfärg.
En svalkande ögonmask som tillför fukt.
En lätt massage runt ögonen.

Vaxning/plockning

Bryn 120:-   Haka 100:-   Överläpp 70:-

Färgning

Fransar 120:-  Bryn 100:-
Fransar + Bryn 200:-

Pevonia

I alla hudvårdsbehandlingarna använder jag produkter från Pevonia Botanica. Dessa produkter har en 3-fas teknik, vilket gör att man får ner fukten djupare i huden. Pevonia Botanica är ekologiska enligt Amerikansk standard. produkterna finns på en rad olika SPA och professionella anläggningar runt om i världen.

Finns även produkter för egen vård.

AHA - behandling 30 min - pris:300:-
eller kur om 5gånger 1200:-

En AHA behandling som är klassad som cosmeceutical hudvård Det här är hudvård som behandlar problem med väldigt framgångsrika resultat. Vi behandlar bl a acne,  åldrad hud, solskadad hud, pigmenterad hud. Om man har ett hudproblem som ska behandlas så rekommenderas en kur på 5 behandlingar.  Behandlingen börjar med rengöring, hudanalys, AHA syror (naturlig glykolsyra och mjölksyra) avslutande kräm.