Kostrådgivning

Att äta lite bättre gör att vi mår mycket bättre och får balans i energi och näring.

Jag utgår från varje individ för att få så bra resultat som möjligt.
På frågan vilken diet jag följer blir svaret alltid "Det beror på"

Kostrådgivning behöver inte handla om att minska i vikt, utan även att handla om hur man ökar i vikt eller får bästa balans vad gäller energi och näring. Olika individer har olika behov och därför börjar man alltid med en kartläggning av din nuvarande hälsa och dina önskade mål.

De råd som alltid ges är att undvika socker, transfetter och hårt processerade livsmedel.

"Kom i form" paket

Träff 1: Nulägesanalys, målsättning mm. Inför detta har du fått svara på ett formulär. Jag visar hur du skriver kostdagbok i ca en vecka. Du får inloggningsuppgifter till kostprogrammet av mig där du själv registrerar dina måltider.

Träff 2: Kostråd, träningsråd

Träff 3: Uppföljningsbesök

Träff 4: Uppföljningsbesök

Under tiden fri vägledning via mail, svar inom 24 tim.
Paketet utnyttjas inom 2 månader.

4 träffar á 60 min eller dela upp 240 min hur du vill
Pris: 1200:-

Uppföljning

För dig som gått "Kom i form" och vill fortsätta din plan med regelbunden kontakt, stöd och coachning. Du kan även ha kunskaper från annat håll och vill ha hjäp med
din plan och stöd mot de mål du har.

6 gånger á 20 min
Pris: 600:-

Enstaka konsultationer

För dig som har grundläggande kunskaper om kost men hr specifika frågor som du vill ha hjälp med. Vi samtalar utifrån dina mål/behov om kosthållning, hälsa mm. Du skriver kostdagbok i 3 dagar. Du får inloggningsuppgifter av mig till kostprogrammet Nutrition Data, där du själv registrerar dina måltider.

En träff á 60 min
Pris: 400:-

Kostrådgivning på distans

Du som på egenhand vill sköta din viktminskning och få en hälsosammare livsstil med långsiktighet passar mitt onlinepaket. Du får skriva en hälsostatus och sedan får du tillgång till programmet som finns på webb eller app, där du registrerar vad du äter och dricker samt motion. Du kan följa din viktkurva mm. Finns tillgång till en receptbank. Efter en vecka gör jag en analys och ger dig råd på vägen. Vi gör upp följning och du har fri frågesupport under en månad. All konversation sker via mail.

Månadsavgift 195:-

Livsstilsrådgivning

När prioriterade du dig själv senast?
Grundidén med Livstilsrådgivning är att ge dig fler perspektiv,hitta andra vägar, bryta oönskade vanor och synliggöra vad du egentligen gör och tänker och hur det påverkar ditt resultat.
Genom diskussion kommer vi fram till en handlingsplan anpassad för dig så du kan börja jobba med det du vill förändra.
Jag är utbildad till Diplomerad Livstilsrådgivare, Diplomerad kostrådgivare och Hälsoinspiratör. Läs mer om min utbildning.

 

Livstilsrådgivning/coachning kan handla om att:

- hantera stress.
- förändra ett oönskat beteende.
- bryta oönskade vanor och stärka upp självkänsla
   och självförtroende.
- hitta nya riktningar för framtiden.


Kontakta mig för mer info hur ett sådan här upplägg kan se ut.

Pris: 60 min 400:-
Pris: 5 gånger á 60 min 1800:-

 

 

I mina kostrådgivningar använder jag programmet Nutrition Data, ett professionellt verktyg med recept och fakta. Många näringsberäkningar och överskådliga diagram på hur din kostregistrering ser ut.