Om mig och vad jag gör


Jag är utbildad Ansiktszonterapeut av Lone Sorensen, Barcelona
samt Livsstilsrådgivare/kostrådgivare vid Bergklint education. För att få mer förståelse hur kroppen fungerar bestämde jag mig för att läsa dessa utbildningar då både jag och min ena dotter är allergiska.

Ansiktszonterapi - en skön och avkopplande massage i sju olika steg.
Kan hjälpa mot stress eller om du endast är i behov av mer energi.
Från ansiktet når man ut till hela kroppen och kan läsa av om det finns några krämpor i kroppen eller obalanser.

Livsstilsrådgivning - coachning som kan ge dig flera perspektiv, hitta andra vägar, bryta oönskade vanor och hantera stress.

Kostrådgivning - Behöver inte alltid handla om att minska i vikt, utan även att man behöver öka sin vikt eller hur man får en total överblick om man är i balans vad gäller energi och näring.

Hudvårdsbehandlingar - Ansiktsvård med fokus på naturliga produkter som bygger på trefas-teknik. Jag är utbildad av Cecilia Hjortfors, i ansiktsvård och Hot Stone Massage år 2015.Samt vaxning och kroppsbehandlingar 2016. I botten är jag utbildad civilekonom sedan år 2000. Och ekonomjobbet tar stor del av min tid. Men det är en väldigt bra kombination att kunna utföra mer kreativa saker och arbeta med händerna och inte bara siffror! Detta har jag väldigt nytta av i när det gäller livsstilsrådgivning etc.

Övriga utbildningar
Matallergi och Intollerans, 7,5p Högskolan Kristianstad, 2015
Hälsoekonomi 7,5p Högskolan Kristianstad, 2016
Kognitiva förmågor 7,5p Högskolan Skövde, 2016


1999 startade jag Eva-Lottas Design - Här låter jag kreativiteten flöda med sömnad, teckning och allt man kan tänkta sig inom pyssel. Vilket också var start på min webbshop.


Jag är en av intiativtagarna för Vara Kreativ.
Där ordnar vi mässor för hantverkare i närområdet samt
andra kulturella aktiviteter. Vi har ordnat julmarknad, påskmarknad mm